Angående nya Coronaviruset

Av Anna Sahlbäck 2020-03-17

Vi på Provins fem är angelägna om att följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och övriga myndigheter går ut med.

Vi på Provins fem är angelägna om att följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och övriga myndigheter går ut med. Vi kommer därför att i möjligaste mån arbeta hemifrån, vara fortsatt noga med handhygienen, undvika nära fysisk kontakt vid nödvändigt arbete på kontoret och samtliga medarbetare stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom. Vi använder digitala möten internt och erbjuder även våra kunder att fortsätta sina utvecklingsinsatser genom digitala kanaler. Vi har goda erfarenheter av att erbjuda coachning, handledning, ledningsgruppsutveckling eller utbildningsinsatser via digitala kanaler.

Vi som arbetar inom området organisationspsykologi möter förstås en hel del chefer och ledningsgrupper som behöver hantera såväl egen oro som oro från verksamhet och medarbetare. Vi har möjlighet att stötta er med dessa frågeställningar på olika sätt, så tveka inte att kontakta oss om ni har behov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *