Att hantera oro och ovisshet

Av Anna Sahlbäck 2020-03-17

Inbjudan till webinarium – Är du chef eller ledare och utmanas av att hantera andra människors oro och kanske även din egen i den extraordinära situation vi befinner oss i?

Är du chef eller ledare och utmanas av att hantera andra människors oro och kanske även din egen i den extraordinära situation vi befinner oss i?

Vi på Provins fem vill gärna bidra så gott vi kan till den rådande situationen och erbjuder nu ett kostnadsfritt webinarium på 45 min utifrån hur du som chef eller ledare kan hantera oro hos andra och dig själv. Det kan handla om oro hos medarbetare, men även hos kollegor, samarbetspartners, familjemedlemmar eller rent av den egna oron. En chef uttryckte utmaningen med hjälp av ”ankmetaforen” – på ytan behöver man utstråla ett lugn, men därunder paddlar man på frenetiskt. Extraordinära tider ställer extraordinära krav på ledarskapet.

Du kommer få grundläggande kunskaper om vad oro egentligen är och hur den kan komma till uttryck utifrån psykologisk forskning och teorier. Därefter kommer vi dela med oss av handfasta verktyg och tips.

Vi kommer erbjuda två tillfällen för deltagande, torsdagen 19/3 kl 14.00 samt tisdag 24/3 kl 10.00.

För anmälan maila till info@provinsfem.se så får du en webinarielänk för att registrera dig och sen koppla upp dig på, ange om du anmäler dig till torsdag eller tisdag. Vi använder Zoom.

Webinariet leds av två av Provins fems legitimerade psykologer.

DelaTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *