Kunskapsmöte – Att leda sig själv och andra i krissituationer 24 sep

Av Anna Sahlbäck 2020-09-03

Detta kunskapsmöte syftar till att stimulera dig som ledare att reflektera över det system som du är ledare i och över hur du förhåller dig till dig själv och andra.

Har krisen som pandemin orsakat för verksamheter i Sverige lagt sig? Tveksamt – men kanske har många ledare blivit mer vana vid situationen. Fysisk distansering, digitala möten och arbete i hemmet har blivit vardag. Och det är just då, när ett krisläge blir normalitet, som det kan finnas anledning att stanna upp och reflektera över sig själv, sitt ledarskap och situationen.

Vi vill nu erbjuda den möjligheten. Detta kunskapsmöte syftar till att stimulera dig som ledare att reflektera över det system som du är ledare i och över hur du förhåller dig till dig själv och andra. Första delen i kunskapsmötet anger en systemteoretisk ansats, utgår ifrån grundläggande teori om krisledning samt lyfter den existentiella utmaningen i situationen. Du får möjlighet att i mindre grupper reflektera tillsammans med andra. Den andra delen handlar om praktisk tillämpning av några verktyg och färdigheter som syftar till att klargöra några förutsättningar i krislägen och tipsa dig om hur du kan styra upp ditt ledarskap i krissituationen.

Välkommen till ett Kunskapsmöte i den femte provinsen!

Målgrupp: Vi vänder oss till er som är chefer eller interna HR-medarbetare som upphandlar ledarutveckling
När: Torsdag 24 september kl 9-10
Var: Max 8 personer i våra lokaler på Provins fem, övriga via Zoom
Kostnad: gratis, begränsat antal platser så först till kvarn
OSA på info@provinsfem.se senast den 21 september, ange om du vill delta på plats hos oss eller ansluta via Zoom

DelaTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *