Kunskapsmöte Prova på Klart Ledarskap den 1 april – webinarium istället

Av Anna Sahlbäck 2020-03-06

Är du en ledare med optimal kommunikation och goda relationer till alla omkring dig? Landar all din kommunikation precis som …

Är du en ledare med optimal kommunikation och goda relationer till alla omkring dig? Landar all din kommunikation precis som du tänkt dig, utan missförstånd? Lyckas du alltid behålla lugnet i dina samtal och möten på ett konstruktivt, sansat sätt? Präglas alla dina arbetsrelationer av partnerskap, där ni strävar efter att göra varandra bra för att lyckas tillsammans? Leder dina feedbacksamtal alltid till ett gemensamt lärande där relationen dessutom växer sig starkare?

Då har du troligtvis inte mycket att lära av Klart Ledarskap. Men – om du anser att fungerande samarbetsrelationer med medarbetare, kollegor och kunder är avgörande faktorer för ett framgångsrikt och tillitsbaserat ledarskap, där kommunikationen är en avgörande nyckelfaktor, är du sannolikt intresserad.

Vi bjuder in till ett webbaserat kunskapsmöte för att ge dig en möjlighet att lära känna Klart Ledarskap, och prova några korta inslag från utbildningen.

Klart Ledarskap är ett ledarutvecklingsprogram, som under fyra dagar stärker deltagarnas förmåga att skapa och bibehålla goda samarbetsrelationer med kollegor, medarbetare, kunder och samarbetspartners – relationer byggda på tillit och partnerskap. För att lyckas med det krävs nya perspektiv, förmågor och färdigheter. Du får tillgång till och tränar 12 färdigheter och förhållningssätt för att nå resultat tillsammans med andra.

Välkommen till ett Kunskapsmöte i den femte provinsen!

Målgrupp: Chefer, projektledare, arbetsledare
När: Onsdag den 8 april kl 9.00-ca 10.00
Var: Via webbverktyget Zoom
Kostnad: gratis
OSA på info@provinsfem.se senast den 6 april – tipsa gärna någon du tror är intresserad. Därefter mottar du en länk för att kunna ansluta.

DelaTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *