Policy för personuppgifter

Vi på Provins fem är måna om att vara tydliga kring hur vi hanterar den information som vi samlar in om våra webbesökare. Nedan återfinns information om hur och varför vi behandlar personuppgifter och cookies på vår webbplats, samt dina rättigheter och våra skyldigheter gentemot dig, som besökare.

Personuppgiftsansvarig

Provins fem AB är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på denna webbplats. I vårt ansvar ingår att du som besöker vår webb:
1. Vet varför och hur vi samlar in dina personuppgifter.
2. Kan godkänna eller neka till behandling och lagring av dina personuppgifter (vi behandlar inte dina personuppgifter utan ditt godkännande).
3. Kan uppdatera dina uppgifter.
4. Kan bli glömd ur systemet och att informationen vi behandlar om dig raderas.
5. Kan få alla personuppgifter vi lagrar om dig utlämnade till dig.
6. Kan begära att vi lämnar ut dina personuppgifter till dig.
7. Har dina personuppgifter i säkert förvar hos oss. Vi lämnar inte ut dem till tredje part utan att du informeras och uttryckligen godkänner hur och varför detta sker.

Personuppgifter och cookies

Till personuppgifter räknas det som kan identifiera dig personligen; namn, adress, personnummer, e-mail osv. Vid sidan av personuppgifter finns även cookies; små filer som skickas till din dator via webbläsaren (om du inte stängt av dem) när du besöker en webbplats. Deras funktion är att samla information om hur du använder en webbplats, ofta för att kunna erbjuda anpassat innehåll. Datainspektionen har ännu inte beslutat om de räknas till personuppgifter eller ej. Även om cookies ännu inte juridiskt sett innefattas av Dataskyddslagen om personuppgifter så behandlar vi dem så. Och det är viktigt att vi får lagra dem åt dig! Läs mer nedan om varför.

Varför lagrar Provins fem cookies?

För att kunna presentera skräddarsytt innehåll; t ex whitepaper och bloggar som är anpassade till varje person som använder sidan. För att vi skall kunna göra det spårar vi hur besökare rör sig på vår webb och vilka guider de laddar ner. Det gör att vi senare kan föreslå relevant läsning för just dig inom relaterade områden. Spårning görs med hjälp av cookies. Det går självklart att använda vår webbplats utan att låta oss lagra cookies.

Om du vid något tillfälle lämnar din mailadress till oss under ditt besök på webbplatsen knyts cookien till din e-mailadress. Det gör att vi, om du ger ditt medgivande till det, kan maila dig förslag på fördjupad läsning inom det området du är intresserad av, i form av exempelvis guider och blogginlägg.

Hur hanterar vi cookies?

Cookies spåras med hjälp av trackers för att erbjuda besökaren en skräddarsydd upplevelse av vår webb. Vi använder Google Analytics och HubSpot för att spåra och analysera cookies.

Hur länge lagrar vi cookies?

Vi lagrar cookies endast under så lång tid som det behövs för ändamålet.

När lagrar vi personuppgifter?
Cookies lagras kontinuerligt, så länge du har godkänt det. I annat fall lagras personuppgifter när:
•Du laddar ner en guide eller annan fil via ett formulär på vår webbsida
•Lämnar personuppgifter till oss digitalt, exempelvis när du anmäler dig till en utbildning, seminarium eller annat event samt via kontakta mig-formuläret.

Att ge/dra tillbaka medgivande

Vi börjar bara behandla dina personuppgifter och cookies efter att du godkänt detta och fått veta syftet med lagringen.

Du förhindrar vidare lagring av cookies samt radering av redan lagrade cookies via din webbläsare. Tillvägagångssättet varierar beroende på webbläsare – kika i din webbläsares hjälpavsnitt för att veta hur eller fråga någon som kan.

För att få ladda ner våra whitepaper måste du godkänna att vi lagrar dina uppgifter, i syfte att vi ska kunna ge dig förslag på vidare läsning inom området. Du kan när som helst avanmäla dig från utskicken genom en länk i mailet. Om du avregistrerar dig från vidare utskick tas dina personuppgifter bort ur vårt system. Du kan också maila oss på info@provinsfem.se

Maila oss på info@provinsfem.se för att uppdatera dina uppgifter, att bli glömd, att få dina uppgifter utlämnade.

Tredjepartsinformation

Endast Provins fem kommer att använda dina personuppgifter. Vi lämnar endast ut dem till tredje part för att för vår räkning kunna fullgöra vårt kundåtagande (t ex administrera nöjd kund-enkäter, använda digital lärplattform) men du informeras och måste uttryckligen godkänna att detta i så fall sker. Vi har även tecknat personuppgiftsbiträdesavtal med dessa aktörer.

Kontakta oss

Om du har några funderingar om hur och varför vi hanterar cookies och/eller personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@provinsfem.se eller fyll i formuläret nedan.




Nästa steg



Ladda ner whitepaper: NÄR ORGANSERING INTE LÄNGRE ÄR LÖSNINGEN

Hur man kan se på organisationens utmaningar med ett omvänt perspektiv?

Ladda ner whitepaper »

Bli kontaktad