Provins fem välkomnar fem nya kollegor!

Hela gänget på Provins fem vid uppstart i augusti 2014.

Vi upplever en allt starkare efterfrågan på våra tjänster och noterar att flera av våra kunder väljer att ingå längre samarbeten med oss. Det ställer krav på att vi kan attrahera fler konsulter som väljer Provins fem som arbetsgivare. Vi är därför både mycket glada och stolta över att nu kunna välkomna fem nya medarbetare!

Kollegorna vi nu har rekryterat har gedigen och mångfasetterad erfarenhet som erövrats på flera olika sätt.

Nyhet_anstallda_300x350_MariaBMaria Björn är leg psykolog och civilek. Maria har tidigare bland annat jobbat inom psykiatrin och som managementkonsult med utveckling av individer, grupper och organisationer. Marias breda beteendeförståelse i kombination med förståelse för organisationsstruktur och ledning kommer vi snabbt kunna ta del av jämtemot våra kunder.

Jag lockades av nyfikenheten, ärligheten och den genuina önskan hos Provins fem att skapa verklig och bestående nytta för kunderna.

 

Nyhet_anstallda_300x350_KaiW3Kai Wiklund är teol kand och psykoterapeut, med erfarenhet från flera olika konsultföretag, nu senast som Business Director inom IFL. Kai vill nu tillbaka till ”hantverket” och beskriver att han vill arbeta i en verksamhet som är professionell och värdegrundad och som skapar meningsfulla sammanhang för kunder. Kais gedigna konsultativa erfarenhet inom organisations-, lednings- och förändringsutveckling inom affärsinriktade verksamheter (även med inslag av uppdrag inom kris- och katastrofhantering) kommer nyttjas till fullo inom Provins fem.

Alla mänskliga levande system håller ständigt på med att söka överleva. Det gör vi genom vår förmåga till sensibilitet och flexibilitet. Kanske är det detta som fått mig att vara i olika sammanhang.

 

Nyhet_anstallda_300x300_FatimaBFatima Boukari är internationell ekonom, med mångårig erfarenhet av att arbeta med förändringsprocesser i olika verksamheter. Fatima har arbetat med utvecklingsprojekt inom privata näringslivet, inom ideell och offentlig sektor och på flera språk. Fatimas styrka blomstrar i situationer då ledare och organisationer står för stora utmaningar och behöver hitta kompetens, mod och inspiration att bryta ny mark.

Det känns spännande att kunna komplettera den fantastiska kompetens som finns här.

 

 

Nyhet_anstallda_300x350_AkeP2Åke Philips är civ ek och ek dok, med gedigen konsulterfarenhet från såväl flera ledande skandinaviska konsultföretag som tidigare inom Provins fem. Åke har egen chefs- och ledarerfarenhet och har bland annat utvecklat många handfasta strategier och metoder för att stödja, utveckla och ta vara på förändringskompetens i organisationer.

 

Som konsult trivs jag bäst och gör störst nytta när jag får hjälpa organisationer och förändringsledare att utvecklas tillsammans långsiktigt.

 

Nyhet_anstallda_300x350_PaulavPPaula von Porat är marknadsekonom och vik för vår marknadsansvariga Ida Klefbäck. Paula har gedigen erfarenhet av marknadsföring och projektledning inom bland annat IT-branschen. Paula kommer nu bland annat att fortsätta bidra till utvecklingen av Provins fems marknadskommunikation.

Det känns jättespännande att arbeta inom en bransch som är helt ny för mig. Konsulterna brinner för att utveckla våra kunders verksamheter och där vill jag vara med och bidra.

 

Sammantaget är jag väldigt glad över den spännande mixen av nya personer och kompetenser som nu direkt bidrar till våra kunders utvecklingsinsatser. Våra nya kollegor är ett avgörande bidrag till att vi fortsätter vårt företags framgångar.

Vi är nu fjorton eldsjälar som gärna tar emot ännu fler erfarna konsulter. Här finns möjligheter för dig som vill utvecklas som konsult och som är intresserad av att dela med dig av din kunskap såväl till kunder som till kollegor.

… och du har väl inte glömt, att den som en gång varit i den femte provinsen blir aldrig densamma igen…

 

Erik Edhag

VD, Provins fem AB

 

Provins fem välkomnar dig som vill att konsultkarriären ska ta fart. Läs mer här >>

 

 

Tillbaka